Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vizelerde Kopya Çekme.vol 1

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

Pazartesi lanet vizeler ba$liyo ve ben HİÇ BİR ŞEY bilmiyorum.Derslere de pek gir(e)medim.Neyse lisedeyken sıralara fln yazardık,küçük kaatlara yazıp birbirimize atardık,öndekinden,arkadakinden bakardık ama şimdi bu vizelerde nasıl kopya çekilio bilen warsa noolur sölesin..Peder öğrenirse b.ku yemekten korkuyorum...

Kıdemli kopyacılardan yardım bekliyorum.
Teşekkürler:)[signature][hline]...Peh..
Sosyal ağlarda paylaş

telefona yaz soruları[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ÇEKME!!!

Kopya çekerken yakalanırsan sene kaybetmen KESİNDİR!

Çok düşük not da alsan vizeden, kurtarabilme şansın vardır.

DENEME bile. çok kişi yandı, çok kişi pişman. Sadece dersten de kalmıyorsun tüm üniveriste geleceğini tehlikeye atıyorsun...

Lütfen önerimi dikkate al.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Sosyal ağlarda paylaş

bende dürüst olmalısın hiç değile üniçde bu ciddiyet vardır! bizde uzaklaştırma ve atılmaya kadar yolu var! bence çekme! çalış daha 1 günün var ne kadar çalışsan o kadar iyi olur![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ilk defa vizeye gireceksen neyin kopyası?

daha gözetmenlerin huyunu suyunu bilmeden
hiç sınav olmadan nereye kopya çekiyosun

hele hele yeni öğrencilerin gözünü korkutmak için gözetmenler fazlası ile sert izlenim çizerler
atıp tutarlar
eh sende o karambole kopya cekecegim dersen gördüklerinde ettikleri laflar havada kalmaması için kagıdını alıp işlem yaparlarsa dk 1 gol 1 yanarsın.

ceza alırsanda yüksek yapamıyorsun. master, doktora vb hakkın gidiyor. ayrıca devlet kurumlarında işe giremiyorsun ( sanırım).[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

Üniversite olay lisedeki kadar müsammalı değil.
Hocalar ve kurallar daha katı okuldan süreli uzaklaştırma almak için çok uç bi tip olmana gerek kalmıyo sıradan öğrenciler bile çok rahat ceza alıyolar.
1)Sınavda hoca 4-5 tane asistan görevlendirir sınıfın kapasitesine göre bu sayı artar yada azalır yaklaşık her 25 kişiye 1 asistan düşüyo ve yakalanma riskin çok yüksek deneme derim belki kopya çeker sınawdan geçer not alırısın ancak yakalanırsan 8-10 dersin yanar.
Tavsiye etmem...

[Bu mesaj Whiskey tarafından 20 Kasım 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bitirme zaten 4 yılda öğrenci olduğun sürede
çok karizma ünvanın oluyo öğrenciyiz abi diyebiliyosun
benim 4. yılım kaç yılda biter bilmem ancak bitiren arkadaşlar
artık öğrenci değil birer işsiz şaşkın şaşkın geziniyolar keşke bitirmeseydik diye :))
Bunlar işin geyiği tabi benim gibi tiplerin züğürt tesellisi:))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

yapıcak hiç bişi kalmadı diye kopya çekip ömrünü mü çürütüceksin .. geç b@b th3 kenk

edik:olabilir özel üni dogaldır da özel olucna kopyamı cekılebılıo !??[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin..

[Bu mesaj Fransuxa tarafından 20 Kasım 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4 senede bitirenleri bide mak. muh.'lige alalim
1. sinif 72 kisi
1,5 sinif 200kisi
2. sinif 150kisi
3. sinif 50 kisi
4. sinif 20 kisi
pamukkale makinadaki durum bu
Donemde 4 mezun veriyoruz yaz okulu ile bu sayi max 10 oluyor...

Kopya konusuna gelince asistanlari taniman gerek ama siraya yazilan yazilarla yene lisedeki gibi cekebilirsin ama kucuk kagittir cep tel'dir arkadasindan kopya istemektir cok zor ve riskli. Arkadasimin birisi uyuz bi asistana rast geldi 6 ay uzaklastirma aldi... Dikkate almani oneririm[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Üniversitede kopya olayı tek şeyle sınırlıdır çoğu zaman oda en fazla soldan arkaya doğru 20 dereceyi geçmicek şekilde kafa çevirip arkadan medet ummaktır ki buda ancak hocalar seyrek sayıdaysa yapılır...
Ama daha önce söylendiği gibi öncelikle hocaları tartmak ve ne zaman ne yapıcaklarını kavramak lazım...Zaten mutlaka bir iki sazan senden önce girişimde bulunacaklardır...Sende bunu neticesine bakarakhocaların infaz şekline bakıp harekete geçersin(yada geçmessin)...
Ama bu kadar sitres ve akıl oyunu(bak şimdi) bana fazla dersen olay en nihayetinde ders çalışmaya gelirki bu aslında başından beri en kolay çözümdür...:D

Buda "Kopya Çekme ve Çektirme Sanatı" önsözü gibi bişey oldu...E bu saatte anca bu kadar:D

[Bu mesaj ses tarafından 20 Kasım 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ses tarafından 20 Kasım 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...